Nada, typ

Det händer inget. Vi skördar inget, vi renoverar inget. Allt vi gör är att jobba, äta, dricka vin och slappa. Moraliskt förfall tror jag det kallas. Tur då att andra jobbar och fixar saker så vi får det lite finare i vårt hem. Vi lämnade nämligen in en fåtölj för omklädning och lite allmän renovering för ett tag sedan. En fåtöljs som Fru R ärvt av sin mormor, och som present när hon fyllde år kom släkten med ett gemesamt presentkort för att den skulle få nytt liv. Vilket behövdes. Innan såg den ut sä här:


Förvisso en trevlig brun färg, men allt var slitet.

Sittdynan var helt platt när man satt sig. Tyget höll på att spricka överallt och botten var nära att gå ur. Därför var den förvisad till källaren där vi var säkra på att ingen kunde sitta i den då det var allt som skulle krävas för att den slutligen skulle lämna in.

Efter ett besök hos Dekoumi har den fått nytt liv i nya kläder (samma förvandling som man själv väntar sig när man shoppar/klipper sig alltså).


Voilà!

Och den blev inte bara snygg, den är numer skön att sitta i och man kan sitta i den utan riskt för framtida men.

Dessutom har Stekarkärran satts på ordentligt prov då den skulle frakta hem vårt nya kylskåp. Nära skjuter förvisso ingen hare, men denna gång var det faktiskt på gränsen att Stekarkärran inte klarade sitt uppdrag. Så är kylskåpet också väldigt stort. Och gräddvitt. Och alldeles underbart!


På plats efter Stekarkärranturen.

Vad som inte framgår är att det är 187 cm högt och 77,5 cm brett. Det som framgår är att det passar perfekt i vårt hus.

Vi har dock planer på att återgå till att renovera. Kontoret/gästrummet i källaren verkar stå på tur. I så fall snart på en blogg nära dig.

Kommentarer
Postat av: Maricka

Hurra! Renoverings-svulsten i mig får ny näring, ser fram emot källaräventyr. Lovar att kontra med att själv ta tag i bubbeltapeter och ett badrum i förfall så snart som möjligt..

2009-11-11 @ 13:00:32
Postat av: Herr R

Är det en utmaning? Vi kommer att börja i helgen redan. Fast det sa vi förre helgen med, då kom sjukdom emellan. Men snart så...

2009-11-11 @ 22:34:31
URL: http://hejrenovering.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0