Lite nya sittkompisar

Eftersom vi har fått många fler kvadratmeter så måste vi även fylla ut dom. Det som mest lider av lite tomhet är platserna runt vårt stora bord och en kompis till vår fåtölj. Men detta är i alla fall halvvägs ordnat efter denna dag. Vi har varit i en affär i grannskapet och försett oss lite.


En fåtölj att läsa och snugga lite i.


Två prima stolar till de andra fyra vi har. Nu är det bara två platser kvar att fylla.


Stilstudie.


Och en kruka.

Som sagt, lite fler saker att möblera med har vi nu.

Hyllor, hyllor, hyllor...

Vi kan inte få nog, det enda vi gör är att skruva hyllor. Denna helg har det varit dags igen, i vardagsrummet. Ni som besökte vårt förra objekt tror jag kan känna igen er. Sedan finns det såklart en hel del av er som undrar om dom där renoverarna inte gör något riktigt jobb, alltså något som inkluderar att hamra och spika och bygga en bil, såga och gnida och dra med en fil. Till er kan jag säga två saker. Det första är att vi projekterar varje helg för att göra sådant. Det andra är att om ni fortfarande tror att såga, fila och hamra har något med bilbygge att göra är det nog dags att läsa på lite.


Första steget, skåpen appliceras till väggen.


Skåpen är uppe, och även första delarna av hyllorna.


Första hyllorna uppe, och vi får se om vi lyckats med inriktingen eller inte, det vill säga sitter dom på samma höjd?


Stereon på plats. En plats som dock korrigerades lite då högtalarna flyttades ner.


Hjälpreda&belöning.


De flesta av våra skivor, lite böcker, stereon och vår tuppsamling på plats.


Provisoriskt uppstuvade böcker.


Tuppsamlingen. Lite trångt har den, men det skall bi bättre så småningom.

Det största problemet är att långt ifrån alla våra böcker kommer att få plats, och det är i stort sett omöjligt att välja. Jag menar hur skall man kunna veta om man verkligen BEHÖVER två olika översättningar OCH den engelska versionen av "Sagan om ringen" de närmaste månderna? Och det KÄNNS verkligen som jag behöver Raymond Queneaus "Stilövningar" lättillgänglig. Vilka val, vilka problem!

RSS 2.0