Skruvat

Dessa dagar går i sjukdomens tecken, med ett litet avbrott för lördagen då vi båda trodde att vi var friska. Så var det självfallet inte utan nu mår vi båda ganska kasst igen. Men det resulterade i alla fall i att vi fick lite skruvat i sovrummet. Från att ha varit helt provisoriskt tar vi sakta men säkra steg mot ett fulländat sovrum. Denna gång fick vi upp en liten hylla, sängbord och sänglampor. Det som skulle kunna tänkas stå på tur är någon form av golv som inte är masonitskivor. Men det kommer säkerat att ske det med, en frisk dag.


Stringhyllan uppskruvad, men inte påfylld än.


Poppe&Poppe (sänglampor) och våra nattudksbord (fd. telefonhyllor) likaledes uppskruvade.

En sen julklapp

Vi har legat på latsidan som ni märkt, både vad gäller uppdateringar och renovering. Vi har inte ens något nytt att visa nu. Däremot planerar vi lite, mest kök och bokhyllor.

Eftersom det är så långt till nästa jul så måste vi dock passa på att visa det senaste julpyntet som vi fått. Det kom med flyg från spanien som en önskad present av en kollega. Namnet: El Caganer.


Fram.


Och bak.

Den skall stå i någon krubba, strax bakom de andra och förätta sitt behov. Kanske den konstigaste jultraditionen ever. Och roligaste.

RSS 2.0