En tappa ner

Rummet i källaren går det framåt med, vi har jobbat lite på det i veckan, men mest nu på helgen. Det vi egentligen har gjort i veckan var att måla golvlister och att spackla lite hål i taket så att det skulle gå att måla. För även om man försöker att inte låtsas om det många gånger, är gamla tak alltid mer eller mindre spruckna och nikotinfärgade.


Även om kortet inte är det bästa kan man se skillnad på målat och inte målat.

Tapeter har också kommit i vår ägo för att sättas upp på väggarna. Vår tanke att måla hela rummet kom av sig när vi såg underlaget. För att vi inte skall ta kål på varandra har vi valt enfärgade tapeter utan mönsterpassning, vilket verkar jävligt nog. Men vi har faktiskt fått de första våderna, och det första hörnet, klart. Även om det inte kan beskrivas som kul kom dom i alla fall upp utan risk för blodvite eller skilsmässa.


Första våden.


Första hörnet och lite till minsann.

Vi räknar med att vara klara med väggarna till lucia, golvet blir nog klart veckan efter det. Så, peppar, peppar, äntligen ett rum som går lite enklare. När vi hittar alla tapeter på golvet i morgon bitti så kommer vi självklart att redigera detta inlägg och låtsas om som tapeterna aldrig hände.

Dessutom har det blivit jul i vårt uterum:


Granen förgyller rummet som nu blivit perfekt för en brasa och en pitcher glögg.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0