Och renoveringen går vidare.

Vi är inte här så ofta för tillfället, men det beror på att vi är helt galet duktiga på att renovera. Närå. Det beror egentligen på att vi inte har ett normalt fungerande hem för tillfället. Det vi har, och har haft de senaste veckorna, är ett sovrum, en hall och en källare full med bös. Det gör att vi inte är så benägna att till exempel blogga eftersom vi då måste sitta på kanten till sängen, med ett dvd-fodral som underlag till musmattan och tangentbordet i knät, för att kunna använda datorn. Man tröttnar ganska fort. Orsaken till att vi har det så är förstås att vi håller på att få ett nytt golv inlagt i köket och vardgsrummet. Det blir fantastiskt fint.


Golvet på väg in.


Och här med.


Närbild.

På dessa bilder är golvet dock helt oslipat, vilket gör att det ser aningen rackigt ut. Men det är bara för tillfället. Vad som också är för tillfället är att vi måste flytta. För på måndag har vi bara hallen och en källare full med bös kvar, inget sovrum. För där skall det slipas golv vilket gör att vårt masonitskivegolv som vi haft i snart ett år är ett minne blott. Under tiden flyttar vi hem till vår fosterfamilj på andra sidan åsen.

Vårat utkastade kök har även låtit oss vara gatans familjen Taikon ett tag då det stog och hängde på gräsmattan.


Taikonköket står och chillar.

I sista stund blev dock delar av köket räddat från att fara med stekarkärran till  ÅVC Östberga. Diskbänken fick nämligen flytta in i uterummet för att tjänstgöra som sommarstugekök under tiden som vi renoverar. Tyvärr har det varit runt nollan och regnat sedan dess vilket gjort att vi knappt kunnat använda det. Men vi är glada åt det ändå. Närå.


Sommarstugeköket.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0