Vardagsrum

Och nu är det faktiskt inflyttat i vårt nya, stora, vardagsrum. Under lördagen och söndagen hade vi våra förstja bjudningar där man faktiskt kunde välja vid vilket bord man kunde sitta eftersom vi inte längra bara har ett litet köksbord. Matbord och soffbord med respektive sittplatser finns nu att tillgå. Men för att få det så fint var det lite bös som var tvunget att få åka till tippen eftersom hela uterummet var invarderat av gamla skjutdörrar och överblivna gipsplattor som vi inte orkat göra oss av med. Men att bjuda hem någon ökar motivationen för att göra det fint kan man säga. Speciellt när det sett ut som en byggarbetsplats i vad som känns som flera år innan. Nu kanske ni undrar varför vi var tvungna att städa uterummet när vi ändå bara ville visa upp vårt vardagsrum. Men det var inte bara så, vi ville lika mycket visa upp ett fint uterum med en tänd och välkomnande brasa i när det var kallt och rått och våra vänner kom på besök. Dock var vi för korkade för att komma ihåg att ta kort på den, så ni får fantisera om hur varmt och välkomnande det såg ut.


Fredagens invigning av nya matplatsen i vardagsrummet.


Herr R i stekarkärran på väg till tippen. Notera att bakom den gamla spackelhinken syns pallarna som vårt nya golv kom på.


Vårt julfixade matbord.


Resterande del av vardagsrummet.


Bjudningar i nytt fint vardagsrum kräver att dom fina kopparna får komma fram från sina skrymslen.

Kommentarer
Postat av: Anonym

snyggt matbord, är det ett bruno m bord eller

2008-12-01 @ 21:18:55
Postat av: Anonym

Fint det blev till slut men ser det inte lite tomt ut???/S.Y

2008-12-03 @ 13:37:17
Postat av: fru R

Jovisst ser det tomt ut men vi är ju inte klara klara än. Vi gör bara en liten paus innan lister, golv, foder och annat ska komma på plats. Dessutom kan ni inom en snar framtid få följa projektet ViSnickrarBokhyllor, kan nog bli en riktig rysare. Men över jul satsar vi snarare på rent än välfyllt.Och ja, det är bruno som står för designen av matbordet.

2008-12-03 @ 15:26:39
Postat av: Herr R.

Ett påpekande: vad gäller våra magar satsar vi dock på välfyllt.

2008-12-05 @ 15:41:08
URL: http://hejrenovering.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0