Helbra Helg!

Vi är tillbaka. Och denna helg startade fantastiskt. Som bildbeviset nedan på ett väldigt dåligt vis belyser och intygar så löste vi hela Melodikrysset själva. Inget internet, inga släktingar, inget påhittat ord. Helt själva löste vi ut hela krysset. Och ni som tror vi åldrats fort över helgen ska bara veta hur extremt inne melodikrysset råkar vara söder om stan.


Imponerad? Det ska du vara...

Sedan blev det jobb. Denna helg och förra har varit inspirerande helger, det känns som vi kommer framåt igen. Vi började nu med att demontera hyllor i hallen innan vi gick på med spärrvitt på väggar för att dels inte den gamla (det vill säga ex. ex.) tapeten skulle lysa igenom, och dels för att oljefärg har en trevlig förmåga att göra väggarna lite mer smulfria inför spacklandet. För även denna helg har spacklet stått i cetrum. Vi har bredspacklat större delen av hallen.


Spärrvitade väggar, ser bra ut på håll. Ser ut som skit om man kommer nära.


Italiensk glass någon? Eller lite spackel?

Det har gått ganska bra, tyvärr tar det lite längre tid än man hoppas jämt, men så ska det tydligen vara. Det viktiga är att allt är spacklat en gång innan fredag då en giraff-slip skall hyras. Sen skall vi ägna en helg åt slipande och spacklande utan dess like och kommer förhoppningsvis närma oss fina, färdiga väggar och tak med stormsteg. Eller så blir det bara mycket svärande.


Bredspacklat 1.


Bredspacklat 2.

Det som inte har varit fullt lika festligt är att våran panna har betett sig väldigt illa över helgen. Sedan igår har vi ingen värme i huset direkt, vilket dock gör en mer motiverad att jobba. Men vi tror oss har funnit problemet, det verkar vara för lite tryck i radiatorsystemet. Hur man ordnar det ska vi klura ut i morgon.

Kommentarer
Postat av: Lilla Duktig

Vahettere... Jag missade melodikrysset denna gång också. Kan ni inte ringa nästa gång?

Melodikrysser rockar ju fett liksom.

2008-10-20 @ 16:40:17
URL: http://lilladuktig.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0