Lite av allt våren har att erbjuda.

Nu växer det så att det är svårt att hänga med i svängarna. I fredags morse fick vi syn på de har fina krokusarna under några buskar. Vi har inte ens sett att de var på väg. Då tar vi ändå en inspektionsrunda i trädgården några gånger i veckan för att vi inte ska missa nånting.


Överaskningskrokus.


De här superläskiga mutanterna dök plötsligt upp härom dagen. Vi har ingen aning om vad det kan vara och blev inte mindre rädda för de när till och med syster Läna, som ändå vet mycket om naturen, blev illa rädd för dem.

Förra helgen var pappa på besök och då hade han med sig sin supertoppenkamera. Vissa av blommorna har vi redan skrivit om men nu blev korten så mycket bättre så de får vara med en gång till:


En av alla klasar med snödroppar vi har i trädgården.


De superfina prinsessklänningsblommorna som vi inte har en aning om vad de är för några.


Vintergäcken som kikar fram ur snön.


Magnolians knoppar som om en månad eller så kommer att ha slagit ut i stora rosa blommor.


En mystisk buske som vi inte alls kommer ihåg från i somras.

I fredags åt vi dessutom den absolut smarrigaste sushin vi någonsin provat. Den kom från Råkultur och är värd varenda omväg man kan tänka sig.


Närmast perfekt.

Att sushin följdes av ett tidigt påskägg, av coklad, fyllt med choklad, gjorde heller inte dagen sämre.


Mmmmmmm...

Dessutom så har vi firat att solen kommit fram ordentlig, i alla fall på lördagen. Beskärning och uppröjning i trädgråden avslutades med en sommaröl på vår egna klippa.


Mmmmmmm...

Det är även noterat att väldigt få av er har hört av er och undrat hur stekarkärran mår. Det kan rapporteras att den mår bra, med nya fungerade bromsar. Dessutom blev den ordentligt tvättad idag, för första gången sen den köptes. Så nu ser den inte så extremt bonnig ut längre.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0